Boeken, tijdschriften & knutsels van Francine Oomen

 • Fotoverslag jubileumfeest Francine Oomen

  Fotoverslag jubileumfeest Francine Oomen

  Op 27 juni vierden we dat Francine 25 jaar schrijfster is. Het was een feestje vol geheimen: zo wisten de 25 fans die uitgenodigd waren niet waar het feestje plaats zou vinden en ook voor Francine was er een geheime verrassing!

 • Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders?

  Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders?

  Vanaf vandaag ligt hij in de winkel: het boek met het echte, enige en allereerste begin van de Hoe overleef ik...-serie: Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders?.

 • Jubileumfeest Francine Oomen

  Jubileumfeest Francine Oomen

  Niet alleen verschijnt op 24 juni Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (het spiksplinternieuwe Hoe overleef ik... boek), Francine is dit jaar ook 25 jaar schrijfster. Dubbel feest dus. Dat vieren we graag met haar allergrootste fans op zaterdag 27 juni en jij maakt kans om daarbij te zijn!


Mail van de dag

Lieve Francine,

ik vind uw Hoe overleef ik-boeken superleuk!
Nadat ik het laatste boek van de Hoe overleef ik-serie had gelezen vroeg ik me nog heel veel dingen af zoals: hoe ging het gesprek met Sascha en haar moeder? Daarom wil ik graag toch de verouderde versie van het boek ook lezen:-) kan dat of is dat echt niet geschikt voor iemand die 13 jaar is?
Verder vroeg ik me af of het niet moeilijk is om zelf afscheid te nemen van Rosa bijvoorbeeld? Ik zou me kunnen voorstellen dat, dat moeilijk is want u heeft al zoveel met haar meegemaakt.

Laatste vraagje: verschijnen er nog meer boeken van de verouderde versie van Rosa?

Alvast bedankt,
groetjes Milou
Lees meer